Foto: Mostphotos

Två greps efter jakt i bil och till fots

Tidigt på onsdagens morgon vägrade en bil på E18 stanna på polisbilens tecken. Det slutade i ett dike, med en liten språngmarsch och ett gripande.

  • Publicerad 09:37, 7 okt 2020

Klockan var elva minuter över tre på morgonen när polis vid Dragets trafikplats på E18 såg en bil på väg mot Stockholmshållet utan registreringsskylt.

De följde efter, gav signal att bilen skulle stanna, men i stället ökade den farten.

Polisen följde efter, ropade in kollegor från Stockholm som skulle ta vid – men redan i Bro kördes bilen, en svart BMW, ner i diket.

Båda personerna i bilen klarade sig och sprang därifrån, men kunde snart fångas in av polisen.

Personerna visade sig vara från Göteborg och i 30-årsåldern, en man och en kvinna. Mannen, som kört bilen, är nu misstänkt för grov olovlig körning, att inte ha stannat för polismans tecken samt drograttfylleri.

Toppolitikerna om Coopflytten: ”Ett tungt men tyvärr inte förvånande besked”

Så kommenterar M och S beskedet från dagligvarujätten. Coops besked att de lämnar Broterminalen för en nybyggd jätteanläggning i Eskilstuna var ett faktum under förra veckan. Mitt i har pratat med Upplands-Bros toppolitiker för att bättre förstå: hur ska...måndag 19/10 13:10

Blåljusrapport: Inbrott, stölder och rattfylla

Helgen har varit lugn i Bålsta. Inbrott, stöld och olika nivåer av rattonykterhet är enda brotten i ett Bålsta som alltmer ofta tycks vara ganska lugnt - i alla fall sett till antalet anmälningar och...måndag 19/10 11:14