Faruk Yildiz och Brogrillen har i skrivandets stund 592 röster, tätt följd av Nyhetsgrillen som ligger strax intill DN-huset i Marieberg, de har 559 röster. Foto: Niklas Loman

Tunnbrödsrullekampen pågår – här är grillen med flest röster just nu

Nu pågår åter den matglada sammanslutningen tunnbrödsrullens vänners årliga omröstning. Här röstas Sveriges främsta grillar och tillika konnässörer när det kommer till just tunnbrödsrullar fram. Faruk Yildiz och Brogrillen har flest röster just nu – men allt kan hända.

  • Publicerad 17:17, 4 maj 2022

Genom en röstning på sällskapets Facebooksida ska det ännu en gång mejslas fram vilka tio grillkiosker som ska få chansen att bära titeln "Godkänd av tunnbrödsrullens vänner" år 2022.

Brogrillen med Faruk Yildiz i spetsen var den grill som fick i särklass flest röster ifjol. Under de tre år omröstningen pågått har Faruk fått flest röster två gånger.

Men som administratören för gruppen som har över 22 000 medlemmar skriver: "Och kom ihåg: Alla kiosker som hamnar på listan är vinnare. Det är ingen rangordning. 8:e maj stänger vi omröstningen. Peace & Love"

En rad grillar runt om i Stockholms finns just nu med att rösta på.Tre andra Stockholmsgrillar som har mycket röster just i skrivandet stund är: Nyhetsgrillen på Kungsholmen, Grilladd i Huddinge och Sofie's grill i Bromma.

Allra flest röster då? Faruk och Brogrillen.

Är du sugen på att rösta? Det gör du isåfall här.

Fastighetsbolag bjöd till gårdsfest

Brogårdsdagen i Tegelhagen med tipsrunda, politiker och korv. Korv, tipsrunda och en brinnande docka som räddningstjänsten släckte till barnens glädje gång på gång – detta var ingredienser då en av de stora fastighetsaktörerna i Tegelhagen bjöd in till...onsdag 25/5 15:51

Trerummare helt utbrunnen på Rosgården i Bålsta

Under måndagskvällen brann det i en lägenhet i Bålsta. Då räddningstjänsten kom till platsen slog redan lågor ut ur fönstret. – Jag och räddningstjänsten i Bålsta var först på plats, då var det en...tisdag 24/5 16:39