Trion som kan bli årets entreprenör

Håbo Företagare har gjort sitt. Nu är det dags för dig att göra ditt.

  • Publicerad 07:15, 8 maj 2022

Det är så härligt när man uppvaktar med sådant här. De känner sig så bekräftade­.

Varje år prisar Håbo Företagare årets lokala entreprenör i kommunen. Det är också organisationen som nominerar kandidaterna till priset­ och nu har de tre möjliga vinnarna­ fått beskedet att de är med på listan.

Priset är den lokala företagarföreningens pris som: ”delas ut till en lokal företagare som genom sitt entreprenörskap och engagemang i sitt företags utveckling och välmående fungerar som en inspiratör och förebild för andra i sin omgivning.”

De nominerade är

Elektra Taverna.

Happy Homes.

Puls Sverige AB.

Där har ni de som ni kan välja mellan. För det är ni, de boende i Håbo som väljer.

Röstningen sker till Håbo Företagare och företagsnamn samt eventuell motivering måste inkomma senast den 25 maj med mejl.

– De blev så glada. Det är så härligt när man uppvaktar med sådant här. De känner sig så bekräftade. Alla tre var jättetacksamma bara att bli nominerade, säger Birgitta Persson, ordförande i Håbo Företagare.

Växer fram

Priset delas ut officiellt i samband med Morgonsoffan på Brunnsta Gård den 1 juni, men redan innan dess kommer vinnaren att uppvaktas.

– Under året har vi i styrelsen olika umgängen och så samlar vi in vad vi får för intryck och pratar öppet med varandra och ur det växer de här nomineringarna fram, säger Birgitta Persson.

Fastighetsbolag bjöd till gårdsfest

Brogårdsdagen i Tegelhagen med tipsrunda, politiker och korv. Korv, tipsrunda och en brinnande docka som räddningstjänsten släckte till barnens glädje gång på gång – detta var ingredienser då en av de stora fastighetsaktörerna i Tegelhagen bjöd in till...onsdag 25/5 15:51

Trerummare helt utbrunnen på Rosgården i Bålsta

Under måndagskvällen brann det i en lägenhet i Bålsta. Då räddningstjänsten kom till platsen slog redan lågor ut ur fönstret. – Jag och räddningstjänsten i Bålsta var först på plats, då var det en...tisdag 24/5 16:39