Tre anhållna sedan inbrott upptäckts

Två män och en kvinna sitter anhållna, misstänkta för stöld genom inbrott. De tre är Enköpingsbor och kunde gripas sedan en boende slagit larm om inbrott.

  • Publicerad 11:32, 6 aug 2021

Torggatan

Torsdag kl 09.17.

Inbrott. Tre personer, två män i 25-årsåldern och en kvinna i 35-årsåldern, samtliga boende i Enköping, är anhållna misstänkta för stöld genom inbrott. Detta sedan en boende på Torggatan upptäckt att det just varit inbrott i boendes förråd och anmält detta.

Polis fann uppbrutna dörrar och stor oreda i förrådet. Vittnen hade sett tre personer lämna platsen i en äldre BMW, som kort därefter anträffades i centrala Enköping. I en angränsande bostad fanns tre personer med överensstämmande signalement.

Vid husrannsakan i bilen anträffades stöldgods som stämde överens med vad målsägaren på Torggatan blivit av med. Även annat misstänkt stöldgods hittades och togs i beslag.

Lillsidan

Onsdag kl 16.30-17.00.

Stöld. Personal på en förskola på Lillsidan blev bestulen på en ryggsäck med laptop i som stod på gården i samband med stängning av förskolan. Ryggsäcken var svart med Lärarförbundets logga på.

Krönika: Med en fläskkotlett i tanken

Nyheter Vi borde vara fler som frågar efter 100 procent biodiesel. För en krona mer per liter kan du som tankar diesel få ett godare samvete: Förnybart biobränsle till sista centilitern. Fungerar i alla bilar. Men alltför få känner till den miljövänliga dieseln....fredag 24/9 13:12

Bok om beredskap av Enköpingsmilitär

Nyheter Miguel Guerrero arbetar till vardags på ledningsregementet i Enköping. Han är snart aktuell med boken "Krisberedskap för alla: en handbok för dig som inte är prepper".fredag 24/9 11:11