Mads Mikkelsen kommer till Kista under Comic Con i september. Foto: Läsarbild Kistamässan

Träffa Mads Mikkelsen på Comic Con i Kista

Den danska Hollywoodstjärnan Mads Mikkelsen gästar Comic Con i Kistamässan i höst. Även skådespelaren Jacob Elordi, från Netflixfilmen The Kissing Booth, kommer till mässan, som hålls 14-16 september.

  • Publicerad 16:50, 28 aug 2018

Danska Hollywoodstjärnan Mads Mikkelsen gästar Comic Con som hålls i Kistamässan i september. Samtidigt står det klart att det populära eventet Tubecon kommer till Comic Con Stockholm, med ett dedikerat område för den nya vågen av kreatörer från online-världen.

Jacob Elordi dyker upp

Sedan tidigare är det även klart att skådespelaren Jacob Elordi, från den populära Netflix-filmen The Kissing Booth, kommer till mässan. Comic Con sker i Stockholm den 14-16 september på Kistamässan.

– Vi är överlyckliga över att kunna välkomna både Mads Mikkelsen och Jacob Elordi till Comic Con Stockholm i höst. Mads, med sin tunga meritlista från Hollywood, är ett stort dragplåster och tillsammans med det nya stjärnskottet Jacob Elordi, så tror vi att de kommer komplettera varandra utmärkt, säger Christian Kullman, projektledare för Comic Con Stockholm i ett pressmeddelande.

Mads på plats två dagar

Mads Mikkelsen kommer att finnas på plats under fredagen och lördagen, medan Jacob Elordi går att träffa hela helgen.

Comic Con är Nordens största mässa för populärkultur. Där man man ta del av aktiviteter inspirerade av TV och film, träffa aktuella skådisar, tävla i cosplay eller inspireras av serietecknare. En stor del av mässan består av ett spelområde där GameStop bjuder in de största spelföretagen och besökare har chans att testa det senaste från spelvärlden.