Lidingö centrum fylls med barn på lördag. Foto: Mostphotos

Träff med polis och ballongkonstnärer

Nu är dagen här som alla barn har längtat efter. På lördag arrangeras Barnens dag i Lidingö centrum och då kommer ett tufftuff-tåg, poliser och tigern Acke.

  • Publicerad 07:30, 27 maj 2016

På lördag klockan 11.00 drar Barnens dag igång i Lidingö centrum. Det är en dag då alla barn får vara i centrum i Lidingö centrum. Lidingö centrumförening arrangerar då en mängd olika aktiviteter för barnen.

Lördagen bjuder på ett innehållsrikt program med bland annat ett litet tufftuff-tåg kommer att åka runt i centrum och ta med alla barn som vill på en rundtur. Barn kan också ställa frågor till polisen och brandkåren som kommer att finnas på plats. Även tigern Acke och ballongkonstnärer kommer att dyka upp i centrum.

Det finns även möjlighet att prova på ansiktsmålning och delta i en teckningstävling. Dessutom bjuds det på gratis popcorn till alla barn. På Barnens dag arrangeras slutligen en tipsrunda och då har alla barn chansen att vinna kläder, sportprylar, leksaker och andra presenter.

Arrangemanget Barnens dag pågår mellan klockan 11.00-15.00.

Ett annat arrangemang som sker ungefär samtidigt på Lidingö är en loppis som äger rum i matsalen i Hersby gymnasium. Där kommer det vara försäljning av bland annat kläder, leksaker, glas och porslin.

Loppisen pågår på lördag mellan klockan 10.00-14.00.