Theresa Di Grazia är programchef och Niclas Buskenström programledare för jubilerande God Morgon Enköping. Foto: August Järpemo

Tioåringen firade med frukost

I tio år har företagare berättat och lyssnat vid frukostmöten arrangerade av God Morgon Enköping. – Vi var tidiga med konceptet och har alltid lyft fram nätverkandet, säger programledaren Niclas Buskenström.

  • Publicerad 09:06, 6 dec 2019

Åtta gånger om året är det frukostmöten för företagare i Enköping.

Drygt ett hundratal gäster brukar komma för att mötas, byta erfarenheter, höra intressanta och aktuella personer inom kommun och näringsliv intervjuas av Niclas Buskenström.

– Vi har haft närmare
50 000 deltagare genom åren och vi är Sveriges äldsta, största och mest omtyckta arrangör av frukostmöten, säger han.

Vad är målet med era frukostmöten?

– Ambitionen är densamma som när vi startade – med de bästa gästerna och vassaste intervjuerna ska vi leverera Sveriges bästa nätverksträffar i Enköping.

Hur väljer ni gäster?

– Vi läser lokalpress, har samarbetspartners som köpt plats och väljer ut egna aktuella gäster.

Kan det bli fel någon gång?

– Ja, när gästerna pratar för mycket – som Knut Knutsson från Antikrundan, herregud! – och när de pratar för lite, inte säger någonting.

Har du någon drömgäst inför framtiden?

– Vi har många bra lokala gäster, men det blir speciellt när gäster som arbetar på riksnivå kommer och ger sin syn på Enköping i förhållande till övriga landet – och vi har faktiskt en sådan på ingående ganska snart.

Hur länge kommer ni att hålla på?

– Det är klart att man funderat på det, men vi kör på så får vi se vad som händer.

BLÅLJUS: Stölder och stöldförsök

Nyheter Tisdagens blåljusrapport är kort. Stöld av båt, stöld av katalysator – samt skadegörelse och stöld av en mindre mängd diesel.tisdag 29/9 10:04