Mannen hittades med stickskador vid Sollentuna station. Foto: Mostphotos

Tillståndet allvarligt för knivskurne mannen i Sollentuna

Ingen har ännu gripits för knivskärningen i samband med ett bråk vid Sollentuna station på fredagskvällen. En man i 30-årsåldern vårdas på sjukhus. – Skadeläget är stabilt men allvarligt, säger Carina Skagerlind på polisens regionledningscentral.

  • Publicerad 08:59, 14 dec 2019

Strax efter 20 på fredagskvällen fick polisen larm om att flera smällar hörts i Sollentuna centrum.

– Det var ett bråk vid busstationen, där en person blev knivskadad. Ett antal personer sågs försvinna därifrån, säger Carina Skagerlind.

Det var stökigt på platsen och polisen hade en större insats där under kvällen.

Vittnesförhör från brottsplatsen gav varierande uppgifter om såväl antalet inblandade i bråket som deras signalement. En teknisk undersökning genomfördes på platsen.

Uppgifter om misstänkt skottlossning ville polisen inte kommentera på lördagsmorgonen.

– Det är ingenting som har vi har bekräftat.

En förundersökning om försök till mord har inletts.

Fler nyheter i Vi i Sollentuna

Kommunen anordnar digitalt möte om trygghet

Nyheter På grund av coronapandemin fungerar inte fysiska informationsmöten just nu, men digitalt går så klart bra. På torsdag anordnar kommunledningen ett första sådant informationsmöte online, och då är det...tisdag 26/1 5:40

Förlorat luktsinne säkraste tecknet på covid-19

Nyheter De flesta får tillbaka luktsinnet – men långt ifrån alla Symtomen på covid-19 är många, och kan likna en vanlig förkylning. Men försvinner luktsinnet plötsligt, då kan man vara ganska säker. Det visar en studie där forskare från Stockholms universitet och...måndag 25/1 11:40