Foto: Wikimedia Commons

Tågstopp orsakade förseningar

Lokförare trodde att en människa blivit påkörd.

  • Publicerad 11:04, 25 jun 2020

Ekolsund
Torsdag den 25 juni, klockan 06.25.
Olycka. På torsdagsmorgonen var ett tåg på väg mot Stockholm när lokföraren uppfattade det som att en människa blivit påkörd av tåget. Lokföraren stannade därför tåget vid Ekolsund. Polis och räddningstjänst kom till platsen men man hittade inga spår av någon död människa. Däremot hittades en död räv som precis hade blivit påkörd. Stoppet orsakade förseningar på järnvägen men strax innan klockan 8 kunde tågen passera som vanligt.

Enköping
Onsdag till torsdag.
Stöld med mera. Strax efter klockan 22 på onsdagskvällen krossas en bilruta på Gröngarnsvägen i Enköping. Ett vittne ser gärningen och ropar då åt fem ynglingar som finns på platsen. Ynglingarna lämnar då platsen på cykel. Nästa morgon upptäcks det att en bil på Nyängsvägen saknar en sidospegel. Den bilen har även fått en spräckt bakruta och brytmärken i dörrarna. Polisen tror att de två händelserna kan ha ett samband.

Blåljus: Inbrott och stölder

Nyheter En hel stöld. En halv. Och en som avbröts.tisdag 27/10 11:21

Helgens blåljus: Cykel värd 115.000 kr stulen / Hundägare vägrade koppla hund / Misshandel på torget

Nyheter En hundägare vars hund bitit andra tidigare vägrade koppla hunden på polisens anmodan. En cykel värd 115.000 kronor har stulits. På torget och på nattklubben bråkades det. Där är något av det som...måndag 26/10 12:33