"Allt började i september förra året, då bakade jag min första tårta till min man. Den hade Greklandstema och jag minns att jag gjorde en ful bläckfisk ovanpå.

Jag var föräldraledig och understimulerad. Eftersom jag har stor familj med massa kusiner och syskon så började jag baka tårtor varje gång de fyllde år.

Jag skapade en Instagram och lade upp de jag hade gjort och började få beställningar.

När Ellen Bergström (influenser och skådespelare reds anm.) beställde en tårta till ett dop tog allt fart. Jag jobbar på bank och bakar på helgerna, så jag måste tacka nej till minst fem beställningar varje vecka.

För mig är det som ett pyssel, som när man sitter med modellera eller gör juldekorationer. Men i stället har jag blivit bra på att göra olika figurer i sockerpasta, jag är lite av en perfektionist.

Det har blivit mode i dag att ha unika tårtor till dop, ettårskalas och babyshowers. Det ska vara massiva tårtor som blir snygga på bild. Att de smakar bra är bara en bonus.

Det jag gör nu är att jag också kör ”Tårtogram”, jag klär ut mig i en tårtklänning och levererar tårtorna i den. Min man tyckte jag var helt knäpp när jag sa att jag skulle börja med det. Flera, som inte vet att jag kommer som en tårta, börjar asgarva när de ser mig.

Men jag skäms faktiskt mer för mina grannar än vad jag gör för kunden, jag undrar vad de tänker att jag håller på med, haha.

Min mamma hade tidigare ett kafé i Roslags Näsby, där jag jobbade i sex år. Jag tror att en del av varför jag gillar att baka kommer från henne.

I somras spelade de in "Halv åtta hos mig" ochbakade programmets första tårta. Det var det roligaste jag har gjort. Det sändes på tv i veckan och samma dag kunde jag inte öppna telefonen, för så många hade hört av sig.

Att vara med på tv är min dröm. Jag vill ha en egen show i framtiden, som "Zeinas kitchen" där jag inte bara bakar utan också bjuda på mig själv."