Serien handlar om hur livet kan te sig i en bonusfamilj. Tittarna får följa Patrik, Lisa, Katja, Martin, deras barn och nya partners. Foto: Läsarbild Ulrika Malm/SVT Pressbild

SVT:s nya beslut – ”Bonusfamiljen” får ny säsong

”Bonusfamiljen” hade fått sin sista säsong – trodde vi. Men nu står det klart att succéserien, som mestadels spelas in i Sundbyberg, får en fjärde säsong, rapporterar Expressen.

  • Publicerad 11:30, 19 nov 2019

SVT har tvärvänt och beställt ytterligare en säsong på åtta avsnitt, något Expressen var först med att berätta. Detta efter att kanalen gått ut med att den sista säsongen visats.

Men nu väntas alltså den folkkära tv-serien göra comeback.

– Bonusfamiljens oerhörda genomslag och den stora kärlek serien får motta från publiken är såklart avgörande för vårt beslut, säger Anna Croneman, dramachef på SVT, till tidningen.

Spelas in i Sumpan

Majoriteten av serien är inspelad i Sundbyberg och allra mest i den så kallade ”huvudvillan” på Sveavägen i Duvbo där karaktärerna Lisa och Patrik och resten av deras bonusfamilj bor.

Ännu finns inga bekräftade datum för när inspelningen ska börja. Det är även därför oklart när säsong fyra av ”Bonusfamiljen” kan sändas.

Bonusfamiljen tillbaka – häng med bakom kulisserna

 

Kolla! Nu blir Sundbyberg tv-kändis

Fler nyheter i Vi i Sundbyberg

Sundbyberg bäst på att bygga hyresrätter

Nyheter Men bara en tredjedel av det som byggs går att hyra Sundbyberg är den kommun där det byggs flest hyresrätter per invånare i hela Sverige.tisdag 26/1 11:14