Styrelsen i (MP):s lokalavdelning avsätts

Miljöpartiets distriktsstyrelse hade möte igår kväll och bestämde sig för att avsätta hela styrelsen i lokalavdelningen i Sundbyberg. De tar även upp uteslutningen av kommunalrådet Siyamak Sajadian Sasanpour till partistyrelsen ”för skyndsam utredning och beslut”.

  • Publicerad 10:11, 8 dec 2017

Miljöpartiets Distriksstyrelse tar över styret av lokalavdelningen i Sundbyberg med omedelbarverkan, tills dess att en ny styrelse kan väljas. Det beslutades på Distriktsstyrelsens möte igår kväll, enligt information som gått ut till alla avdelningens medlemmar och som Mitt i Sundbyberg har tagit del av.

Bland annat skriver de att ”Distriktsstyrelsen konstaterar att lokalavdelnings styrelse inte vidtagit nödvändiga åtgärder i denna synnerligen akuta situation”, i brevet som gått ut till medlemmarna.

Distriksstyrelsen lyfter även frågan om att få kommunalrådet Siyamak Sajadian Sasanpour utesluten till partistyrelsen ”för skyndsam utredning och beslut”.

Distriktets krishanteringsgrupp ska också se till att valberedningen, styrelsen och den politisk ledningen i Sundbyberg erbjuds utbildning och stöd ”för att få en mer en öppen och inkluderande organisation”.

Mitt i Sundbyberg har sökt företrädare för lokalavdelningen utan att lyckas.

12-årige Ottos skejtdröm lever

Nyheter Intresse från både höger och vänster En ny skejtpark ska utredas närmare. Det står klart efter en träff mellan 12-årige Otto Backman och kommunalrådet i Solna.fredag 5/3 13:33

”Det sa bara pang över en natt”

Nyheter Stjärnkocken kräver åtgärder Omsättningen för krögare i Stockholm har minskat med i snitt 60 procent under året som gått. Paul Taylor Lant­handel i Fabriksparken har klarat sig relativt väl – men delägaren och stjärnkocken Tareq...fredag 19/2 15:33