Styrelsen i (MP):s lokalavdelning avsätts

Miljöpartiets distriktsstyrelse hade möte igår kväll och bestämde sig för att avsätta hela styrelsen i lokalavdelningen i Sundbyberg. De tar även upp uteslutningen av kommunalrådet Siyamak Sajadian Sasanpour till partistyrelsen ”för skyndsam utredning och beslut”.

  • Publicerad 10:11, 8 dec 2017

Miljöpartiets Distriksstyrelse tar över styret av lokalavdelningen i Sundbyberg med omedelbarverkan, tills dess att en ny styrelse kan väljas. Det beslutades på Distriktsstyrelsens möte igår kväll, enligt information som gått ut till alla avdelningens medlemmar och som Mitt i Sundbyberg har tagit del av.

Bland annat skriver de att ”Distriktsstyrelsen konstaterar att lokalavdelnings styrelse inte vidtagit nödvändiga åtgärder i denna synnerligen akuta situation”, i brevet som gått ut till medlemmarna.

Distriksstyrelsen lyfter även frågan om att få kommunalrådet Siyamak Sajadian Sasanpour utesluten till partistyrelsen ”för skyndsam utredning och beslut”.

Distriktets krishanteringsgrupp ska också se till att valberedningen, styrelsen och den politisk ledningen i Sundbyberg erbjuds utbildning och stöd ”för att få en mer en öppen och inkluderande organisation”.

Mitt i Sundbyberg har sökt företrädare för lokalavdelningen utan att lyckas.

Fler nyheter i Vi i Sundbyberg

Att semla eller inte semla – det är frågan

Nyheter Smarrig bulle väcker känslor Fastlagen infaller först i februari, men det har ingen betydelse för dagens gudlösa semmelälskare. Är det något att jämra sig över? Måltidsforskaren Richard Tellström tycker inte det.fredag 22/1 16:40

Fotbollsderbyn redan i februari på Tele2

Sport Gnaget mot Bajen, Dif och BP i minicup Stockholmlagens damer mäter krafterna direkt i en försäsongscup på Tele2 i februari. – Det ger oss möjlighet att förbereda oss för den kommande allsvenska säsongen på ett mycket bra sätt, säger Anne...torsdag 21/1 1:15

19-åringen kan ha begått andra brott på rymmen

Nyheter Polisen söker vittnen Åklagaren och polisen söker fortfarande vittnen till mordet i Rissne, men också dem som har uppgifter om ett annat rån i Sundbyberg som 19-åringen kan ha begått.onsdag 20/1 9:26