Det är stopp för varmvatten i stora delar av Sollentuna. Foto: Mostphotos

Stora delar av Sollentuna utan varmvatten

Planerade reparationer låg bakom ett planerat avbrott i varmvattnet i Edsberg, Häggvik och Sjöberg. Men på grund av komplikationer drabbas även centrala Sollentuna.

  • Publicerad 12:50, 6 sep 2018

Det uppstod komplikationer under Seom:s planerade renoveringsarbete med fjärrvärmenätet. Varmvattenlednignarna skulle vara av i Häggvik, Edsberg och Sjöberg fram till klockan 09.00.

Men på grund av störningarna drabbas även stora delar av centrala Sollentuna.

– Vi behövde stänga av ett större område än vi planerat för från början. Sen tar det lång tid att tömma ledningarna i ett så stort område, säger Laszlo Sarközi, affärsområdeschef för fjärrvärme.

Varmvattnet var tillbaka i alla områden klockan 13.30.

– Vi ahr jobbat hela natten men det drog ut på tiden, säger Laszlo Sarközi.

Fler nyheter i Vi i Sollentuna

Henric har vigt sitt liv till att dela andras sorg och glädje

Nyheter Stöd. Finns där för personer som nåtts av svåra besked Sjukhuspräster är en av de första som kopplas in för att ge stöd när någon har gått bort. Carl Henric Svanell berättar att ord inte alltid räcker till: "Man ska dela sorgen".lördag 31/10 8:30

Sollentuna centrums uppmaning: ”Planera ditt besök”

Nyheter "Vi följer noga de riktlinjer som Folkhälsomyndigheten går ut med." Från och med i går och till den 19 november uppmanas alla i Stockholm att bland annat avstå från att vistas i inomhusmiljöer som butiker och köpcentrum. Sollentuna centrum förklarar att man ända...fredag 30/10 16:42