Foto: Mostphotos

Stölder mot Cykelhörnan och Beijers kan klaras upp

I fredags drabbades Cykelhörnan och Beijer Bygg av stölder. I måndags anhölls två män i Sundsvall, misstänkta för brotten.

  • Publicerad 10:05, 22 dec 2021

Mästergatan

Tisdag kl 17.

Stöld och häleri. Två män födda på 90-talet greps på tisdagen, misstänkta för stöld och häleri. Deras bil stoppades och kontrollerades på Mästergatan vid 17-tiden. I den hittade polisen bland annat elektronik och mat som misstänks vara stulet. De båda männen anhölls efter förhör.

Sundsvall

Måndag

Stöld. Stölder som skett på Cykelhörnan och Beijer Byggmaterial i Enköping kan vara på väg att klaras upp. Två män födda på 60- och 70-talet greps på måndagen i Sundsvall som misstänkta för stöld, bland annat de två stölderna i Enköping fredagen den 17 december. Männen anhölls och är misstänkta för ett större antal stölder på olika platser i Sverige.

Trädgårdsdagen växer till sig

Nyheter Det kallas Enköpings största årligt åter­kommande evenemang – Trädgårdsdagen – som i år återuppstår från den digitala­ världen till att bli livs levande igen. Och kanske större och starkare än...fredag 20/5 11:24

Regionanställda ska hyllas med Maggio-konsert

Nyheter Många regionanställda har slitit hårt under pandemin. Nu ska de hyllas och tackas för sina insatser – med konsertbiljetter till Veronica Maggio och Eric Gadd.fredag 20/5 11:14