Foto: Mostphotos

Stöld för 40.000 i Bålsta Centrum

Inte förrän de såg övervakningsfilmerna visste personalen på Kicks vad de anat. Någon hade stulit varor. Och det var ingen liten stöld heller.

  • Publicerad 11:03, 13 okt 2020

Arosvägen

Söndag 05.15

Drograttfylleri mm. Då en personbil stoppades av polis tidigt på söndagens morgon på Arosvägen (nära Bra Bil) uppstod misstanke om en rad brott. Mannen som körde, en stockholmare i 30-årsåldern, kunde inte uppvisa något giltigt körkort, bara ett engelskt som inte gällde. Det kortet omhändertogs. Hans svenska körkort var återkallat och han är därför misstänkt för grov olovlig körning. Han var också positiv på snabbtest för droger och misstanke om drograttfylla finns därmed. Utöver det hade han en liten mängd droger i bilen och är också misstänkt för ringa innehav.

Bålsta Centrum

Torsdag 15.00

Stöld. Butiken Kicks i Bålsta Centrum utsattes i torsdags för en stöld som inte upptäcktes förrän i efterhand då övervakningsfilmerna kontrollerades. Varor för omkring 40.000 kronor stals, mestadels smink. På filmerna ses hur två personer kommer in i butiken varpå den ena uppehåller personalen medan den andra plockar ner varor i en väska som tror ha varit preparerad för att inte orsaka larm då de lämnade butiken.

Planen: Snabbare variant av buss 558

Upplands-Bro. Nu är planerade trafikförändringar inom SL-trafiken ute på remiss. Av dessa framgår att buss 558 i Upplands-Bro berörs.måndag 26/10 16:45