Comedy Central Confessions återvänder till Trädgården. Foto: Mats Wurnell

Stand up-komiker kör show under bar himmel

För dig som vill få dig ett gott skratt under bar himmel finns just nu en del att välja på. Från gratis stand up-show på Trädgården, till Norra Brunn-popup på Clarion Skanstulls terrass.

  • Publicerad 15:20, 26 jun 2018

På torsdag flyttar humorshowen som vanligtvis håller till på stand up-krogen Norra Brunn in på Clarion Skanstull och närmare bestämt Eatary Socials terrass.

Åtta torsdagar framöver kommer terrassen att gästas av kända komiker som förgyller kvällarna med en timmes stand up-komedi.

Som om det inte vore nog kör man även stand up under bar himmel på Park Café i Vasaparken under de sex kommande fredagarna, med start 29 juni.

Gratis stand up-show på Trädgården

Samma kväll återvänder även Comedy Central Confessions till Trädgården för andra året. Den här säsongen med komikern och poddveteranen Martin Soneby som programledare.

Nu på fredag, klockan 19, gästas scenen av komikerna Petrina Solange, Nisse Hallberg och Adeel Faqih och inträdet är gratis.

Stand up-klubben, som humorkanalen Comedy Central ligger bakom, gör dessutom ytterligare två besök på den populära utomhusklubben senare i sommar (27 juli och 17 augusti).

Fakta

Stand Up Summer på Terrassen by Eatary Social

För 150 kronor per person kan du njuta av stand up-komedi på Terrassen by Eatary Social. Terassen öppnar klockan 17 dessa kvällar och komiker går på scen 19. Här är programmet:

28 juni: Fredrik Andersson, Elina Du Rietz, Petter Bristav

5 juli: Simon Garshasebi, Johanna Wagrell, Adeel Faqih

12 juli: Gisela Zeime, Tobias Jacobsson, Sven Brundin

19 juli: Nisse Hallberg, Therese Sandin, Tobias Persson

26 juli: Josefin Sonck, Fredrik Andersson, Dominik Henzel

2 augusti: Carl Stanley, Henrik Nyblom, Lasse Nilsen

9 augusti: Nisse Hallberg, Elina Du Rietz, Isak Jansson

Visa merVisa mindre