Foto: Mostphotos

Stal däck på fälg hos bilhandlare

Mannen gick in i lokalen, hämtade två däck på fälg och gick ut med dem. Och – åkte därifrån. Där är en av tre händelser i dagens blåljusrapport.

  • Publicerad 10:26, 4 dec 2020

Möller Bil, Mästergatan

Torsdag 17.47

Stöld. En man stal två kompletta Volkswagen-däck på fälg från bilfirman. Han tog med sig de båda hjulen ut och tros ha åkt därifrån i bil. Polis larmades direkt, men mannen hann komma undan.

Havsörnsgatan

Torsdag

Stöld. Nyligen togs fyra EU-medborgare nästintill på bar gärning vid en stöld av katalysatorer. De fyra sitter sedan dess i förvar hos polisen och är nu häktade. Uppenbarligen stod dock andra tjuvar redo att ta över. På torsdagen togs båda katalysatorerna från en Toyota Prius. Katalysatorerna har ett skrotvärde på omkring 3.500 kronor styck.

Lasarettet

Natt onsdag-torsdag

Stöld. På torsdagens morgon upptäcktes en stöld av bärbara datorer ur lasarettets lokaler. Vi skrev om det under torsdagen, nu finns lite mer fakta.

Brottet skedde mellan kl 17.00 på onsdagen och 17.30 på torsdagen.

Fem laptops har stulits från Husläkarcentrum.

Tjuvarna har tagit sig in i fem kontorsrum utifrån, de har inte kunnat komma in i övriga lokaler då dörrarna varit låsta.

Öppnar ny restaurang – hemma i bostaden

Nyheter Ta med eget vin – Hemlig meny – Åtta platser Enköpingsborna Tomas Gustafsson och Carin Pettersson startar restaurang – i sitt hem. Där menyn är hemlig och där gästen tar med sitt eget vin. – Barnen har flyttat ut, så plats finns det gott om. Vi...fredag 15/1 12:12

Tjuvarnas fräcka dieselkupp

Nyheter Den första kuppen skedde redan för två månader sedan. Men det var först i veckan de upptäcktes. – Här talar vi alltså om nära två kubik diesel. Man lär ha använt sig av ett rejält fordon, säger Jonas...fredag 15/1 11:36