Stal alkohol från lastbil – klippte upp flaket

Någon gång mellan torsdagen och fredagen stals alkohol från en lastbil i Brunna industriområde. Hittills i år har champagne, snus och annan alkohol stulits i området.

  • Publicerad 17:07, 6 nov 2018

Stölden ska ha ägt rum på Garpebodavägen i Brunna industriområde, någon gång mellan klockan 19 på torsdagskvällen och klockan 01 natten till fredag,

– Det är ett utländskt åkeri som har anmält stölden. De ska ha blivit av med tre och en halv lastpall alkohol, säger Albin Näverberg vid polisen i Järfälla och Upplands-Bro.

Brottet skedde genom att kapellet på lastbilens släp klipptes upp. Vilken typ av alkohol som stals framgår inte i anmälan.

Inte första gången

I mars i år stals en lastpall med snus från en lastbil som stod parkerad på Mätarvägen i Brunna.

I juni hade tjuven i stället champagne i sikte. Även den gången drabbades en lastbil på Garbebodavägen i Brunna – medan chauffören sov.

Godissugen rekryt ertappad

Värnpliktig bröt mot order – får varning. En av de värnpliktiga vid Livgardet i Kungsängen valde att trotsa ett beslut om karantän i november i fjol. Den värnpliktige lämnade sitt rum för att hämta godis hos en annan rekryt på förläggningen....måndag 25/1 14:39

Blåljus i helgen: Inbrott, hot och en som inte borde kört bil

Han har kört utan körkort förut. Nu gjorde han det igen – då togs bilen i beslag.måndag 25/1 14:29