Foto: Mostphotos

Sovande var efterlyst

En bil stod på tomgång vid Circle K-macken på tisdagskvällen. I den satt en man och sov. Och fler händelser än så blir det inte i dagens blåljusrapport.

  • Publicerad 12:48, 19 nov 2020

Brottsligheten har sjunkit märkbart då pandemin ökat och fler restriktioner införts.

I dagens blåljusrapport finns en enda händelse:

Tisdag 20.00

Circle K, Malmagatan

Brott mot knivlagen. Polis kontrollerade den bil som sedan en tid stått på tomgång utanför bensinmacken Circle K. I den satt en man och sov.

Polisen väckte honom, gjorde bedömningen att han var narkotikapåverkad och då en kniv låg lättillgänglig i bilen togs beslut om husrannsakan i bilen. Då hittades också, ammunition, patroner, i handskfacket.

Mannen blev därför misstänkt för såväl brott mot knivlagen som vapenlagen (för ammunitionen).

Den nyväckte mannen visade sig vara i 20-årsåldern, inte från kommunen samt efterlyst av vården. Han återfördes dit för vidare vård.

Westerlundska inför fjärrundervisning – igen

Nyheter Westerlundska gymnasiet övergår till att delvis undervisa på distans. Bland annat för att minska trängseln i skolan matsal. – Det finns en oro både bland elever och personal, säger Carina Westh som...torsdag 26/11 11:41

Bestulen på golfklubbor? Se hit!

Nyheter Golfklubbor som tros vara stulna har hittats. En man misstänks ha misshandlat en kvinna. Det är något av dagens blåljusrapport.torsdag 26/11 10:54