Quarterback Zakarias Göjeryd med vandringspokalen i HP Cup. Foto: Läsarbild Privat

Sollentuna Stars – bäst i stan

Sollentunas 13-åringar vann Storstockholms största turnering i amerikansk fotboll, HP Cup. Detta efter en övertygande finalseger mot Stockholm Mean Machines.

  • Publicerad 15:54, 12 okt 2018

Storstockholms största turnering i amerikansk fotboll för barn och ungdomar avgjordes förra helgen i Tyresö. Det gick bra för Sollentuna Stars som gick vinnande ur turneringen och kan titulera sig själva som Stockholms bästa lag.

Det var Sollentunas u13 lag som besegrade allt motstånd i en serie av tuffa matcher. Det blev segrar mot bland andra Väsby Warriors och Täby Flyers innan Stars slutligen körde över Stockholm Mean Machines i finalen och vann med 34-19.

Cupsegern betyder förutom att Sollentunas juniorer är bäst i Stockholm att Sollentuna får vara värd för turneringen nästa år.

Amerikansk Fotboll är under stark tillväxt i hela Stockholm, så även i Sollentuna. Stars tränar och spelar sina hemmamatcher på Edsbergs sportfält.

Så blir nya Södra Häggvik

Nyheter Från handel och industri till en blandning av bostäder och service. Stora delar av Södra Häggvik planändrades redan i början av 2000-talet efter att gamla ABB-huset – nuvarande The Factory – stod klart. Först nu är planerna på en blandad stadsdel med bostäder,...onsdag 28/10 4:50