Goooooooool. I vår får vi se om Sollentuna FK lyckas näta även mot allsvenska lagen IFK Norrköping och Varbergs BoIS. Foto: Timo Peter Grönlund

Sollentuna FK:s cuplottning är klar

Inget annat Stockholmslag, men två gamla storklubbar i form av IFK Norrköping och Östers IF. Det väntar Sollentuna FK:s herrar i Svenska Cupens gruppspel som avgörs i februari och mars.

  • Publicerad 07:04, 7 dec 2021

Sollentuna FK:s herrar skrällde i Svenska Cupen i augusti då man slog ut Superettanlaget Västerås SK och därmed tog sig vidare till vårens gruppspel.

De åtta grupperna lottades i helgen och Sollentuna FK fick inget av de andra Stockholmslagen – AIK, Djurgården, Akropolis, BP eller de regerande cupmästarna Hammarby.

Två hemmamatcher

I stället väntar allsvenska sjuan IFK Norrköping, allsvenska tian Varbergs BoIS, och gamla storklubben Östers IF som kom femma i Superettan i år.

Speldatumen är 19–20 februari, 26–27 februari och 5–6 mars, och Sollentuna FK spelar två av tre matcher på hemmaplan. Gruppsegrarna går vidare till kvartsfinal.

Älgen i Edsviken nere för räkning

Nyheter Vinterstormen fällde skogens konung igen Efter drygt ett och ett halvt år på sin post, på grundet utanför strandpromenaden i Tegelhagen, har plåtälgen i Edsviken ännu en gång fallit offer för en vinterstorm.onsdag 19/1 12:20

Bedrägerier mot äldre fortsätter trots gripande

Nyheter Flera nya bedrägerifall i helgen Polisen i Sollentuna hade fullt upp med inbrott, stölder och bedrägerier i helgen.onsdag 19/1 6:20