Imorgon, tisdag den 17 maj, står polisen och kommunens personal på torget i Kungsängens centrum klockan 15-17. Foto: Mostphotos

Snacka trygghet med polisen och Upplands-Bro

Snart ska ett nytt medborgarlöfte formuleras mellan polisen och Upplands-Bro kommun. Men innan dess har du chans att göra din röst hörd: Vad tycker du att kommunen och polisen bör fokusera på när det kommer till trygghetsfrågan?

  • Publicerad 17:43, 16 maj 2022

Under våren kommer polisen och representanter från Upplands-Bro kommun att vara ute för att tala om trygghet och säkerhet i kommunen.

Ta chansen att säg din mening till detta gäng då de besöker Kungsängen och Bro. Vad tycker du kommunen och polisen bör fokusera på när det kommer till trygghetsfrågan?

Tanken är att resultatet av dessa dialoger sedan kommer finnas som underlag till det kommande medborgarlöftet polisen och Upplands-Bro kommun ska teckna.

Imorgon, tisdag den 17 maj, står polis och kommunens personal på torget i Kungsängens centrum klockan 15-17. På tisdag den 24 maj gör man samma sak i Bro centrum under samma tidpunkt: 15-17.

Upplands-Bro blir med swimruntävling

Femton kilometer – fyra sjöar I höst kommer du kunna simma genom fyra sjöar och springa tolv kilometer utan att lämna kommunen. Då är det nämligen premiär för Upplands-Bro Swimrun 2022.onsdag 6/7 11:02

Då blir det fest i Bro och Kungsängen

Kommunen arrangerar och bjuder på program I regi av Upplands-Bro kommun kommer sensommaren bjuda på fest både i Kungsängen och Bro.onsdag 6/7 10:54