Torget i Kungsängen på fredagseftermiddagen. Foto: Läsarbild

Smygstarten på julen i Kungsängen – här lyser jättejulkulorna

På första advent, söndagen den 1 december, ska julbelysningen i Upplands-Bro tändas. Det här är vad kommunen gått ut med på sin hemsida. Men på fredagseftermiddagen nåddes Mitt i av nya bilder på jättejulkulorna i Kungsängens centrum – nu fullt lysande! Har julen tjuvstartat?

  • Publicerad 16:50, 22 nov 2019

På fredagen nåddes Mitt i av nya bilder på jättejulkulorna som installerades på Kungsängens nya torg under torsdagen. Men nu fullt lysande!

Foto: Läsarbild

Då vi kontrollerar kommunens hemsida vid 16.30-tiden så står det precis som tidigare – att julbelysningen i Upplands-Bro tänds på första advent, det vill säga, söndagen den 1 december.

Är det en smygstart på julen vi bevittnar i Kungsängens centrum?

Då tänds julbelysningen i Upplands-Bro

BILDEXTRA: Nu har julkulorna nått Kungsängens torg


Prisuppgång på bostadsrätter i Upplands-Bro

Största uppgången på 4 år. Under perioden oktober-december gick priserna på bostadsrätter i Upplands-Bro upp med 13 procent visar färska siffror från Svensk Mäklarstatistik. Det här är den största uppgången på fyra år,...tisdag 26/1 9:59

Godissugen rekryt ertappad

Värnpliktig bröt mot order – får varning. En av de värnpliktiga vid Livgardet i Kungsängen valde att trotsa ett beslut om karantän i november i fjol. Den värnpliktige lämnade sitt rum för att hämta godis hos en annan rekryt på förläggningen....måndag 25/1 14:39