Torget i Kungsängen på fredagseftermiddagen. Foto: Läsarbild

Smygstarten på julen i Kungsängen – här lyser jättejulkulorna

På första advent, söndagen den 1 december, ska julbelysningen i Upplands-Bro tändas. Det här är vad kommunen gått ut med på sin hemsida. Men på fredagseftermiddagen nåddes Mitt i av nya bilder på jättejulkulorna i Kungsängens centrum – nu fullt lysande! Har julen tjuvstartat?

  • Publicerad 16:50, 22 nov 2019

På fredagen nåddes Mitt i av nya bilder på jättejulkulorna som installerades på Kungsängens nya torg under torsdagen. Men nu fullt lysande!

Foto: Läsarbild

Då vi kontrollerar kommunens hemsida vid 16.30-tiden så står det precis som tidigare – att julbelysningen i Upplands-Bro tänds på första advent, det vill säga, söndagen den 1 december.

Är det en smygstart på julen vi bevittnar i Kungsängens centrum?

Då tänds julbelysningen i Upplands-Bro

BILDEXTRA: Nu har julkulorna nått Kungsängens torg


Beslutet fattat: Max 8 pers vid sammankomster i länet

Åtta pers. Inte fler. Länsstyrelsen i Uppsala län har fattat beslut om max åtta sittande deltagare vid allmänna sammankomster och offentliga tillställningar i länet.måndag 23/11 13:11

Man skjuten till döds i Tibble

Polisen: "Vittnen talar om att två misstänkta gärningspersoner har färdats på moped”. Polisen larmades om skottlossning i Tibble sent på lördagskvällen. Då man ankom hittades en man med skottskador. Han fick vård av ambulanspersonal men avled av sina skador på platsen.söndag 22/11 12:02