Skönhetsgallerian i Hallunda centrum är klar

Nu är den nya skönhetsgallerian i Hallunda centrum klar. Invigningen sker den 28 oktober. Samtidigt har man lämnat in ansökan om bygglov för en ny saluhall. – Det roligt och bra för hela centrumet och området att få en sån här fin ny del, säger Elias Georgiadis, vd för Sterner Stenhus.

  • Publicerad 14:45, 20 okt 2017

Som Mitt i tidigare berättat så köpte Sterner Stenhus det tidigare konkursade Hallunda centrum i slutet av förra året. Centrumet har haft stora problem med butiker som försvunnit men de nya ägarna har stora planer för området.

Georgiadis framför centrum. Foto: Stefan Källstigen

Om allt går som det ska öppnas den nya skönhetsgallerian måndagen den 23 oktober. I sex stycken olika butiker kommer du bland annat kunna fixa naglarna, klippa dig, få massage och sola solarium. Invigningen av skönhetsdelen sker den 28 oktober och vdn Elias Georgiadis som är uppväxt i Hallunda ser fram emot att äntligen visa Botkyrkaborna vad de jobbat med.

Skönhetsgallerian höll på att färdigställas när tidningen kom. Elias Georgiadis kollar in hårsalongen.

– Det känns jättebra , det roligt och bra för centrumet och hela området att få en sån här fin ny del. Många är nyfikna och vill titta och se vad som händer här, det är jättemycket intresse, säger han.

Eda Korkmaz visar ett av rummen som har bastu.

En som redan öppnat, men först med ingång från baksidan av centrum, är Tumbabon Eda Korkmaz som driver Stockholm Elite Clinic. Hennes butik fanns tidigare i Solbo.

– Det var centrumägarna som sökte upp mig, och jag var på jakt efter större lokaler, berättar Eda Korkmaz.

Samtidigt har de nya centrumägarna lämnat in ansökan om bygglov för ny Saluhall som planeras att bli klar till julen 2018.

– Saluhallen kommer att bestå av 15 till 17 enheter ungefär som Östermalmhallen och Hötorgshallen med olika variationer av mat, säger Elias Georgiadis.