Sebastian Larsson är klar för AIK

Ryktena har växt sig allt starkare den senaste tiden. Nu är det officiellt: Sebastian Larsson är klar för AIK fotboll. Den 33-årige mittfältaren, som gjorde sin 100:e landskamp för Sverige i lördagens VM-genrep, har skrivit på ett kontrakt över 2020 med option på ytterligare ett år.

  • Publicerad 16:25, 11 jun 2018

– Det är med glädje och stor stolthet som jag konstaterar att Sebastian Larsson väljer AIK Fotboll nu när han och familjen flyttar hem till Sverige, säger AIK Fotbolls sportchef Björn Wesström till klubbens hemsida.
Sebastian Larsson har ett imponerande CV med bland annat 282 matcher i engelska Premier League sedan hans flytt till London för 17 år sedan. Efter VM blir det alltså allsvensk debut – i AIK:s tröja.

Ska spela i tröja nummer 16

– Jag är både glad och stolt över att fortsätta min karriär i AIK. Det är en klubb som har höga ambitioner och som vill vinna titlar, vilket matchar min egen ambitionsnivå och drivkraft. Jag ser verkligen fram emot ett nytt kapitel i min karriär, säger Sebastian Larsson.
Han kommer att spela i tröja nummer 16 i AIK och är uttagningsbar från och med den 15 juli då det svenska transferfönstret öppnar.