”Seb” Larsson ber om ursäkt för målfirande

Sebastian Larsson frälste AIK med en magisk frispark på övertid – och firade vilt framför Malmö FF:s bänk. Nu ber stjärnan om ursäkt på Instagram. – Vill be om ursäkt till dom som tog illa vid sig, skriver han.

  • Publicerad 08:30, 30 okt 2018

AIK var illa ute hemma mot Malmö FF i går kväll. De regerande mästarna tog ledningen i slutet av den första halvleken genom Anders Christiansen – ett resultat som såg ut att stå sig matchen ut. Men Sebastian Larsson ville annorlunda. I den 96:e matchminuten skruvade landslagsspelaren in kvitteringen med en magiskt slagen frispark.

AIK räddade därmed en poäng och har fyra poäng ned till tabelltvåan IFK Norrköping med tre omgångar kvar av serien.

”Inte stolt”

Efterspelet kom dock att handla om Sebastian Larssons målfirande framför Malmös bänk och det storbråk som följde.

I ett inlägg på Instagram ber Sebastian Larsson nu om ursäkt.

”Ibland tar känslorna över, mitt firande efter målet är jag inte stolt över och vill be om ursäkt till dom som tog illa vid sig”, skriver han.

Under sommarens VM-slutspel firade Tyskland på liknande sätt framför den svenska bänken, efter att ha slagit in en frispark till 2–1 i slutsekunder. Sebastian Larsson vägrade då acceptera tyskarnas ursäkt.

– Jag hörde att de hade bett om ursäkt, men vad det gäller mig godtar jag inte en sådan ursäkt, sade Sebastian Larsson till Expressen.