Se Dolph Lundgrens hyllning till He-man-fansen i Blackeberg

I helgen fylldes bio Kaskad i Blackeberg av fantaster och nördar som samlats för att se den enda spelfilmen om 80-talshjälten He-Man. Och de fick sig en rejäl överraskning. För när ridån gick upp fick de ett tack från huvudrollsinnehavaren själv, Dolph Lundgren, direkt från vita duken.

  • Publicerad 17:30, 21 feb 2020

Som Mitt i tidigare berättat hade He-Man-fantaster från hela Sverige en högtidsstund förra helgen. På bio Kaskad i Blackeberg visades ”He-Man och universums härskare” (originaltitel: Master of the Universe) med Dolph Lundgren i huvudrollen från 1987.

Nästan tusen medlemmar

Bakom filmvisningen stod SMOC (Swedish MOTU Collectors), en fanbase och ett nätverk för He-Man-fans med nästan 1 000 medlemmar.

Drivande bakom SMOC är Andreas Laggar från Vällingby, som arrangerade filmvisningen. Han hade en alldeles speciell överraskning till publiken – en personlig hälsning till dem alla direkt från He-Man själv.

– Jag hoppas ni njuter av filmen, den var väldigt kul att göra, sa Dolph, och gav ett halvt löfte om att själv vara på plats nästa gång SMOC visar filmen för publik.

Taket lyfte

Jublet i salongen var gränslöst, berättar Andreas.

– Taket lyfte nästan.

He-Man gör comeback – tack vare Andreas i Vällingby