Sats livesänder gruppträningsklasser – öppna för alla

Sats, med en anläggning i Bredden i Väsby, stängde i förra veckan alla sina gym i Norden för att minska risken för spridning av coronaviruset covid-19. Nu erbjuder Sats i stället direktsända träningsklasser över hela Norden, och de kommer vara tillgängliga för alla.

  • Publicerad 12:16, 16 mar 2020

– Vi livesänder våra mest populära gruppträningsklasser, och alla är välkomna att delta hemifrån. Vi vill bidra till att fler bibehåller sin träningsmotivation och förblir hälsosamma och glada, säger Alexander Brochmann Myers, Product Director på SATS, i ett pressmeddelande.

Det var i torsdags som Sats beslutade att stänga alla sina träningsanläggningar i hela Norden i två veckor för att på så sätt bidra till att minska risken för spridning av coronaviruset.

Sats stänger sina gym på grund av coronaviruset

 

Direkt efter det öppnade Sats upp Online training med cirka 120 träningsklasser för både medlemmar och hela övriga befolkningen.

Premiär i söndags

Nu tar man ett steg till och lanserar livesänd gruppträning.

Första klassen genomfördes i går, den 15 mars, och klasserna kommer att finnas tillgängliga att livestreama enligt schema så länge det efterfrågas av Sats medlemmar.

Upp till tio klasser per dag

Klasserna kan genomföras hemma och helt utan träningstillbehör för att alla ska kunna ta del av utbudet.

Upp till tio klasser om dagenlivesänds. Måndagens träningsschema och fullständigt veckoschema finns här.