Rockare tolkar kungen med en kyrkokonsert

Den 10 december hålls en rockig julkonsert i Vårfrukyrkan.

  • Publicerad 01:15, 4 dec 2021

Fredagen den 10 december besöker Henrik Åberg och Jerry Carlson Vårfrukyrkan i Enköping med konserten ”A Christmas With Elvis And Friends”.

Kända från tv

Stjärnduon Henrik Åberg och Jerry Carlson presenterade sig för hela svenska folket 1996 i TV4:s tittarsuccé ”Sikta mot Stjärnorna”. Sedan dess har det sålts guldskivor, medverkats i Melodifestivalen, Svensktoppen och de har gjort flertalet turnéer runt om i hela landet. Nu är gör de en gemensam julkonsertturné runt om i riket.

– Min personliga favorit epok med Elvis har alltid varit hans gospel och julrepertoar, så gissa om jag är taggad att ge mig ut på julturné i denna magiska tid. Att få träffa publiken igen och tillsammans dela lite av detta känns så oerhört värdefullt, säger Henrik Åberg.

Henrik Åberg blev känd för den stora publiken över en natt när han 1995 vann finalen av tv-programmet Sikta mot Stjärnorna där han framförde Elvis Presley´s låt ”Blue Hawaii”. Han medverkade också i europafinalen av Sikta Mot Stjärnorna som sändes från Amsterdam 1996.

Medverkade i Mello

Henrik Åberg medverkade 1996 i Melodifestivalen med en låt skriven av Lasse Berghagen och Lasse Holm, ”Du är alltid en del utav mig” som blev en hit och långliggare på Svensktoppen i inte mindre än 38 veckor.

Julkonsert

När? Fredagen 10 december, klockan 19.30.

Plats: Vårfrukyrkan i Enköping.

Biljetter: Biljetter bokas på www.tickster.com

Visa merVisa mindre

Trädgårdsdagen växer till sig

Nyheter Det kallas Enköpings största årligt åter­kommande evenemang – Trädgårdsdagen – som i år återuppstår från den digitala­ världen till att bli livs levande igen. Och kanske större och starkare än...fredag 20/5 11:24

Regionanställda ska hyllas med Maggio-konsert

Nyheter Många regionanställda har slitit hårt under pandemin. Nu ska de hyllas och tackas för sina insatser – med konsertbiljetter till Veronica Maggio och Eric Gadd.fredag 20/5 11:14