Reza "Maddog" Madadis kommer till Husby och berättar om sitt liv. Foto: Christian Lärk

Reza ”Maddog” Madadi inspirerar i Husby

Kampsportaren Reza ”Maddog” Madadis kommer till Husby på tisdag nästa vecka för en inspirationskväll. Han berättar om sin resa från Iran till Sverige och hur kampsporten förändrade hans liv. – Föreläsningen är öppen för alla, säger Daniel Gacas från Jobbtorg Unga Kista, som tillsammans med Fryshuset i Husby bjudit in MMA-stjärnan.

  • Publicerad 10:52, 16 maj 2018

Kan idrott förändra ens liv? är rubriken för inspirationskvällen som hålls på Fryshuset i Husby på tisdag den 22 maj klockan 18.30.

Inspirationskvällen är gratis.

– Vi grillar innan och bjuder på grillmat från klockan 17.30. Klockan 18.30 visar vi Reza’s dokumentär på storbilds TV sedan kör han sin inspirationsföreläsning, säger Daniel Gacas, som är ungdomskonsulent på Jobbtorg Unga i Kista, som arrangerar kvällen tillsammans med Fryshuset i Husby.

Förra kvällen drog storpublik

Jobbtorg Unga i Kista arrangerade en inspirationsföreläsning i Rinkeby i december förra året då fotbollsspelaren Martin Mutumba berättade om sitt liv.

– Då kom det 350 ungdomar från hela Järva, intresset var jättestort. Även den här gången är föreläsningen öppen för alla, vi har inte satt någon åldersgräns. Allt är gratis, både inträde och mat, säger Daniel Gacas.