Renaidas glädjebesked: ”Cancern har inte spridits!”

Tre veckor efter att artisten och Årstabon Renaida, 22, opererades för sin cancer så delar hon med sig av glädjande nyheter på sina sociala medier. – Jag är så otroligt tacksam och verkligen sprudlar av glädje just nu.

  • Publicerad 09:56, 7 nov 2019

I oktober gick den 22-åriga Årstabon och Mellostjärnan ut med den jobbiga nyheten – hon hade drabbats av cancer.

I en rad känslosamma inlägg på Instagram berättade Renaida om beskedet, och att hon skulle opereras.

La upp bild med segerpose

Tre veckor senare delar artisten med sig av den glädjande nyheten på sin Instagram. ”Jaaaaaa, JAG BEHÖVER INTE STRÅLAS!!! Cancern hann inte spridas och läkarna tror att de fick bort allt”, skriver hon i texten till en bild där sträcker upp armarna mot skyn i en segerpose.

 

View this post on Instagram

 

Jaaaaaa, JAG BEHÖVER INTE STRÅLAS!!! Cancern hann inte spridas och läkarna tror att de fick bort allt. Det betyder att jag för tillfället inte behöver fortsatt vård. Nu ska jag bara kontrolleras månadsvis i fem år sen blir jag friskförklarad om inget ändrar sig. Asså kan ni fatta?? Så glad och tacksam, vilket jävla klimax. För några veckor sen visste jag inte hur det skulle sluta men skulle alldrig kunna tro att det skulle gå så här ofattbart bra! Vet inte vad jag ska säga förutom tack. Gick igenom en så tung period i mitt liv och allt kändes så overkligt och hemskt, men sen kom ni med era fantastiska kommentarer och kärlek. Jag är så otroligt tacksam och verkligen sprudlar av glädje just nu. Vill krama varenda en utav er. Trodde aldrig att jag hade så många underbara människor omkring mig ❤️❤️❤️ Tänker att jag sätter ihop en liten video där jag kan svara på frågor som jag fått från er och samtidigt berätta om hela processen. Men för nu vill jag bara säga tack, tack, TACK! Ni betyder så mycket❤️

A post shared by Renaida (@renaida) on

I samma inlägg passar Renaida på att tacka alla för stödet hon fått under den svåra perioden.

”Gick igenom en så tung period i mitt liv och allt kändes så overkligt och hemskt, men sen kom ni med era fantastiska kommentarer och kärlek. Jag är så otroligt tacksam och verkligen sprudlar av glädje just nu. Vill krama varenda en utav er.”, skriver artisten.

Tävlade i mellofinalen 2018

Renaida är ännu inte helt friskförklarad, och kommer att få gå på kontroller varje månad för att försäkra sig att cancern inte kommer tillbaka.

Renaida Braun är bosatt i Årsta och slog igenom i och med sitt deltagande i Idol 2016. 2018 deltog hon i Melodifestivalen med låten All the Feels – som tog sig hela vägen till final.

Mitt i har varit i kontakt med Renaidas presskontakt och fått tillstånd att publicera bilder från hennes Instagram.