Foto: Mostphotos

Rånad på elsparkcykel vid McDonald's

En person i 14-årsåldern utsattes för ett rån på onsdagseftermiddagen. En elsparkcykel togs, dessutom förstördes en mobiltelefon.

  • Publicerad 09:46, 22 jul 2021

McDonald's

Onsdag 16:20

Rån. En blott 14-årig målsägare blev rånad på sin elsparkcykel utanför McDonald's av två maskerade män. I samband med rånet förstörde de även målsägarens telefon genom att kastade den i marken.

E18

Onsdag 19:47

Drograttfylleri. En bilförare i 35-årsåldern blev misstänkt för drograttfylleri och bruk av narkotika då han stoppades på E18 och uppvisade tecken på bruk av narkotika.

Trastvägen

Onsdag 16:40

Narkotikabrott. En mindre mängd av vad som tros vara narkotika anträffades i en bil vid ett fordonsstopp. En man född -03 är misstänkt för ringa narkotikainnehav.

Krönika: Med en fläskkotlett i tanken

Nyheter Vi borde vara fler som frågar efter 100 procent biodiesel. För en krona mer per liter kan du som tankar diesel få ett godare samvete: Förnybart biobränsle till sista centilitern. Fungerar i alla bilar. Men alltför få känner till den miljövänliga dieseln....fredag 24/9 13:12

Bok om beredskap av Enköpingsmilitär

Nyheter Miguel Guerrero arbetar till vardags på ledningsregementet i Enköping. Han är snart aktuell med boken "Krisberedskap för alla: en handbok för dig som inte är prepper".fredag 24/9 11:11