Prejades av polis – voltade och landade på taket

En biljakt i Upplands Väsby på lördagskvällen slutade med att polisen prejade bilen. Den voltade och landade på taket. Föraren togs in för rattonykterhet – de tre passagerarna lämnade platsen till fots.

  • Publicerad 10:39, 7 okt 2018

Det var igår kväll strax innan midnatt som polisen försökte stanna en bil i Upplands-Väsby.

I bilen satt fyra unga män, och föraren som inte ville bli kontrollerad bestämde sig för att pröva lyckan – något han antagligen ångrar idag.

Bilen brände iväg och polisen hängde på. Flera patruller anslöt och till slut bedömde polisen att jakten utgjorde en sådan fara för allmänheten att ett drastiskt beslut fattades – polisen prejade bilen som voltade av vägen och hamnade på taket. Något SVT Nyheter var först med att rapportera.

Lämnade platsen till fots

Mirakulöst nog ska ingen ha skadats. Föraren togs in för rattonykterhet och de tre passagerarna lämnade platsen till fots efter att ha kollats av ambulanspersonal.

Smugglade 400 kilo cannabis från Spanien till Kungsängen

Åklagaren: "Upplägget har liknat ett internationellt företag" Nu åtalas två män för synnerligen grov narkotikasmuggling och synnerligen grovt narkotikabrott vid Attunda tingsrätt. Den 15 februari förra året beslagtog polisen 400 kg cannabis i en lokal i...torsdag 21/1 10:17

Nattarbete på Granhammarsvägen

Kortare stopp då farthinder asfalteras. Under kommande natt, det vill säga natten mot torsdag, så kommer asfaltering av farthinder att ske på Granhammarsvägen. Det här kommer att medföra kortare stopp i trafiken.onsdag 20/1 14:45