E18

Torsdag, kl 02.37.

Drogbrott mm. En stockholmare i 25-årsåldern blev under natten till torsdag misstänkt för drograttfylleri, ringa narkotikabrott eget bruk, ringa Narkotikabrott innehav (narkotikaklassade tabletter) samt olovlig körning (eftersom han saknar körkort). Bilnyckeln togs i beslag.

Kommunhuset

Torsdag kl 18 – Fredag kl 07.

Stöld. Taket på kommunhuset håller på att renoveras. Byggföretaget har satt upp ett staket runt sina saker, men där han någon under natten till fredag böjt upp byggstaketet och från området stulit två säkerhetsselar samt delar till ett garagetält som förvarades i en kartong.

Västerdalen

Tisdag kl 17

Drogbrott. När en man i 20-årsåldern som bor i Bålsta kontrollerades av polis i Västerdalen under tisdagen blev han misstänkt för ringa narkotikabrott eget bruk samt ringa innehav. Blodprovstagning gjordes i Enköping eftersom mannen vägrade lämna urin.

Bålsta

Tisdag.

Försök till bedrägeri. "Hej, du har fått en trafikbot på 5.800, betala in ersättning för juridisk hjälp nu direkt så ska vi hjälpa dig". Ungefär så lät meddelandet som en Bålstabo fick på telefon. Fast när bålstabon ifrågasatte erbjudandet la den uppringande på.