Foto: Mostphotos

Polisrapporten: Mopedstöld och bilist som fyllde boken.

Bilföraren stannade inte för polisen. Fast snart var han infångad och hans motstånd hjälpte inte alls. Två personer på en stulen moped kom dock undan tidigare i veckan.

  • Publicerad 10:25, 29 jul 2021

Tiundavägen Bålsta

Onsdag 20:54.

Grov olovlig körning mm. När polis skulle stoppa en personbil för kontroll valde föraren att försöka undkomma. Det gick inte så bra. Snart var han, en man född 1997, infångad och misstänkt för en rad brott: grov olovlig körning, drograttfylleri, bruk av narkotika, ej följt polismans anvisning för trafik, våldsamt motstånd samt doping eget bruk. Passagerare i bilen var en kvinna född 2003. Hon blev misstänkt för bruk av narkotika.

Stockholmsvägen, Bålsta

Måndag 15:08.

Stulen moped. Då polis såg en moped med två personer på, båda utan hjälm, beslöt de sig för att kontrollera den. Mopedföraren svängde in bakom ett hus, båda på mopeden kastade sig av och sprang iväg. När polis kontrollerade mopeden visade det sig att den var stulen.

Planen: Kommunen vill bygga LSS-boende på fotbollsplanen

Grannar kritiska: "De har inte gjort sin hemläxa" I norra Brunna vill kommunen att Upplands-Brohus ska bygga ett LSS-boende. Grannarna menar att dessa boenden både ska och måste byggas, men de frågar sig om Upplands-Bro gjort sin hemläxa gällande...fredag 24/9 18:04

Ansvarig politiker: ”Inget är klart”

Kommunen om LSS-planerna i Brunna. Socialnämndens ordförande Martin Normark (L) som är ansvarig för de eventuella planerna i Brunna vill framhålla att ingenting är klart.fredag 24/9 17:59