Foto: Mostphotos

Polisrapport från helgen: Rån, rattfylleri, brand och inbrott

En ung pojke uppger att han blivit rånad vid Enavallen på fredagskvällen. Ett företag har blivit av med maskiner och verktyg. Och i Kungshusby brann det i ett uthus på fredagen.

  • Publicerad 13:49, 16 aug 2021

E18 Romberga

Lördag 18:19

Drograttfylleri. Sedan polis stoppat en bil på E 18 blev föraren misstänkt för drograttfylleri och passageraren för bruk och innehav.

Enavallen

Lördag 21:45

Rån. En pojke född 2008 har enligt hans föräldrar blivit rånad på mobiltelefon och kontanter.

Kungshusby

Fredag 22:39

Brand. Ett uthus började brinna i Kungshusby på fredagskvällen. Troligen har branden uppstått på grund av en frys. Det finns ingen misstanke om brott. Ett elskåp skadades i samband med branden så att hela byn blev strömlös.

Myrangatan

Fredag 22:47

Inbrott. Vid ett inbrott på ett företag på Myranområdet stals maskiner och verktyg samt kassa på 15000kr. Trots att väktare var på plats redan tre minuter efter larmet fanns inga gärningsmän kvar då de kom.

Krönika: Med en fläskkotlett i tanken

Nyheter Vi borde vara fler som frågar efter 100 procent biodiesel. För en krona mer per liter kan du som tankar diesel få ett godare samvete: Förnybart biobränsle till sista centilitern. Fungerar i alla bilar. Men alltför få känner till den miljövänliga dieseln....fredag 24/9 13:12

Bok om beredskap av Enköpingsmilitär

Nyheter Miguel Guerrero arbetar till vardags på ledningsregementet i Enköping. Han är snart aktuell med boken "Krisberedskap för alla: en handbok för dig som inte är prepper".fredag 24/9 11:11