Foto: Mostphotos

POLISRAPPORT: Flera eldhärdar på konstgräset + drograttfyllor

Konstgräsplanen på Korsängen har utsatts för skadegörelse. Någon har eldat på flera ställen och det har blivit skador som måste åtgärdas.

  • Publicerad 10:03, 29 jul 2021

Korsängens konstgräs

Tisdag-onsdag

Skadegörelse genom brand. Korsängens konstgräsplan är för tillfället skadad på flera ställen. Någon har eldat på 6-7 ställen. Troligen har man hällt ut någon typ av brandfarlig vätska som man sedan tänt på, enligt polisen. (se bild nedan)

Skadorna på konstgräsplanen är sådana att de kommer behöva åtgärdas av en extern entreprenör och är inget kommunen själv kan fixa.

Enköping, länsväg 263

Onsdag 16.10.

Drograttfylleri mm. En motorcykel kontrollerades av polis sedan den körts på ett vårdslöst sätt på länsväg 263. Föraren, född 1992, blev då misstänkt för drograttfylleri, bruk av narkotika och vårdslöshet i trafik.

E18 Grillby

Måndag 15:24

Drograttfylleri. Förare född 1977 blev misstänkt för drograttfylleri och fick lämna ifrån sig körkortet efter provtagning.

Riksväg 55, Enköping

Måndag 16:09.

Drograttfylleri. Förare född 1984 blev misstänkt för drograttfylleri och fick lämna ifrån sig körkortet efter provtagning.

Märken. Det har blivit märken på flera ställen på konstgräset sedan någon eldat där. Foto: Bengt Johansson

Man slog till ammande kvinna

Nyheter En 34-årig man döms till samhällstjänst för att bland annat ha slagit sin sambo när hon ammade dottern.måndag 27/9 10:35

Krönika: Med en fläskkotlett i tanken

Nyheter Vi borde vara fler som frågar efter 100 procent biodiesel. För en krona mer per liter kan du som tankar diesel få ett godare samvete: Förnybart biobränsle till sista centilitern. Fungerar i alla bilar. Men alltför få känner till den miljövänliga dieseln....fredag 24/9 13:12