På sin Facebooksida tackar nu Farstapolisen bilisten. Foto: Anna Ims

Polisen: Vem var den modiga bilisten?

Ett polisingripande vid avfarten mot Sofielundsplan kunde ha slutat illa – om det inte varit för att en förbipasserande bilist grep in. På sin Facebooksida tackar nu Farstapolisen bilisten. ”Du hjälpte oss i en potentiellt väldigt farlig situation”, skriver polisen.

  • Publicerad 10:49, 17 aug 2017

En utryckning från en polispatrull slutade i brottning med en misstänkt man mitt bland biltrafiken. När polispatrullen inte lyckas sätta handfängsel på mannen griper en förbipasserande bilist in och parkerar sin bil på ett sätt som skyddar patrullen och mannen från att köras på av andra bilister.

Vill komma i kontakt med bilisten

”Tillsammans med mannen som stannat lyckas poliserna få kontroll på mannen. Bara sekunder senare anländer förstärkning i form av flertalet polispatruller. Ingen person kom till skada, mycket tack vare dig som hjälpte poliserna på platsen!”, skriver Farstapolisen.

Polisen försöker nu komma i kontakt med den modiga bilisten.

”Vi i patrullen vill med detta inlägg skicka ett stort tack till dig som stannade och hjälpte oss i en potentiellt väldigt farlig situation. Vi vill gärna komma i kontakt med dig!”.