Dödsorsaken är ännu oklar och händelsen utreds som mord. Foto: Google maps/Mitt i

Polisen: Två döda i lägenhet var man och kvinna i 50-årsåldern

Det var en man och en kvinna i 50-årsåldern som i tisdags hittades döda i en lägenhet i Sundbyberg. Händelsen utreds fortsatt som mord.

  • Publicerad 10:27, 10 maj 2019

Det var klockan 21.56 i tisdags kväll som två personer hittades döda i en lägenhet i Sundbyberg. Händelsen utreds som mord.

– Vi håller på med många utredningsåtgärder och utredningen vi har under morgonen fått ärendet till oss på grova brott. Men vi har jobbat med ärendet under natten, sa Anders Hägglund, förundersökningsledare till Aftonbladet i onsdags.

På fredagsmorgonen meddelade polisen att de döda är en man och en kvinna i 50-årsåldern, och att anhöriga har underrättats. Polisen är fortsatt förtegen om vilken relation de avlidna personerna har.

Dödsorsaken är ännu oklar och polisen väntar fortfarande på den rättsmedicinska analysen för att få reda på dödsorsaken.

– Man påträffade två avlidna personer i lägenheten och omständigheterna på platsen gjorde att man inledde en förundersökning om mord, sa Per Fahlström på polisens regionledningscentral till Mitt i i onsdags.

Fler nyheter i Vi i Sundbyberg

Konsthallen larmar: Kan behöva läggas ner

Nyheter Fortsatt krympt stöd från staden Ekonomiska orosmoln fortsätter att hopa sig över Marabouparken. Nästa år kan konsthallens verksamhet vara finito, varnar dess chef.torsdag 23/6 12:27

Startskottet har gått för prestigebygge

Nyheter 113 hyresrätter stundar för Kvarnstugan Första spadtaget är avbockat, nu kan bygget av kvarteret Kvarnstugan i västra Ursvik växa fram. Här ska bostäder samsas med kultur, restaurang och butiker.torsdag 23/6 12:22

Semir är Årets sundbybergare 2022

Nyheter "En klapp på axeln som betyder jävligt mycket" Semir Yebio och hans vänner ville ge något tillbaka till uppväxtorten Hallonbergen. Sedan dess har Semir fixat både nattvandringar och ungdomsaktiviteter – samt en nominering i tävlingen Årets...torsdag 23/6 12:19