Kvinnan som greps under gårdagen i Bro är anhållen misstänkt för mord. Foto: Stefan Källstigen

Polisen: "Hon är anhållen i avvaktan på en sannolik häktning”

Polisen i Upplands-Bro skriver i en Facebookuppdatering att kvinnan som greps misstänkt för attacken i Bro under gårdagen nu är anhållen misstänkt för mord.

  • Publicerad 10:36, 8 apr 2022

Polisen i Upplands-Bro publicerade under fredagsmorgonen ett inlägg på sin Facebooksida angående gårdagens händelse i Bro där en kvinna i 50-årsåldern angreps med tillhyggen. Nämnda kvinna skadades allvarligt och avled senare på sjukhus.

Kvinna attackerad med tillhyggen – avled av sina skador

Polisen kunde kort efter attacken gripa en kvinna misstänkt för händelsen.

Kommunen ökar sin bemanning i Bro efter att kvinna dödades

Polisen i Upplands-Bro skriver: ”Hon är misstänkt för mord och är i nuläget anhållen i avvaktan på en sannolik häktning”.

Fastighetsbolag bjöd till gårdsfest

Brogårdsdagen i Tegelhagen med tipsrunda, politiker och korv. Korv, tipsrunda och en brinnande docka som räddningstjänsten släckte till barnens glädje gång på gång – detta var ingredienser då en av de stora fastighetsaktörerna i Tegelhagen bjöd in till...onsdag 25/5 15:51

Trerummare helt utbrunnen på Rosgården i Bålsta

Under måndagskvällen brann det i en lägenhet i Bålsta. Då räddningstjänsten kom till platsen slog redan lågor ut ur fönstret. – Jag och räddningstjänsten i Bålsta var först på plats, då var det en...tisdag 24/5 16:39