Död. En död person hittades på måndagskvällen på en åker i närheten av Tillinge kyrka. Nu söker polisen iakttagelser från platsen. Foto: Brottsplats Stockholm.

Polisen efterlyser iakttagelser kopplade till den döde mannen

En död man hittades på en åker i närheten av Tillinge kyrka på måndagskvällen. Nu efterlyser polisen iakttagelser kopplade till den avlidne mannen.

  • Publicerad 10:07, 10 aug 2021

18.34 hittades en död man av förbipasserande på en åker i närheten av gamla E18 (väg 515) i höjd med Tillinge kyrka strax väster om Enköping på måndagskvällen.

– Det vi kan säga är att det rör sig om en man i 20-årsåldern, säger Magnus Jansson Klarin, presstalesperson på RLC Mitt.

Nu går polisen ut med en efterlysning. Man söker iakttagelser kopplade till den döde mannen som hittats.

– Det kan ju finnas personer som gjort iakttagelser, personer som kanske sett något konstigt i området under dagen. De vill vi gärna komma i kontakt med, säger Magnus Jansson Klarin.

Tidigt på tisdagsmorgonen blev polisen klar med den tekniska undersökningen på plats som pågått under natten. Avspärrningarna i området hävdes vid 07-tiden.

Krönika: Med en fläskkotlett i tanken

Nyheter Vi borde vara fler som frågar efter 100 procent biodiesel. För en krona mer per liter kan du som tankar diesel få ett godare samvete: Förnybart biobränsle till sista centilitern. Fungerar i alla bilar. Men alltför få känner till den miljövänliga dieseln....fredag 24/9 13:12

Bok om beredskap av Enköpingsmilitär

Nyheter Miguel Guerrero arbetar till vardags på ledningsregementet i Enköping. Han är snart aktuell med boken "Krisberedskap för alla: en handbok för dig som inte är prepper".fredag 24/9 11:11