Trygghetsskapande arbete har pågått i området till följd av dödskjutningen som inträffade natten mot söndag i Tibble. En man i 25-årsåldern hemmahörande i Bro hittades på platsen då polis och ambulans ankom. Han fick vård på plats men avled av sina skador.

Polisen uppger på tisdagen för Mitt i att man har ett önskemål till allmänheten i Upplands-Bro.

– Om det finns någon av de boende på Hjortronvägen och Hallonvägen, och området där kring, som har övervakningsfilm eller mobilfilmer som man tror kan vara av intresse för utredningen så är vi väldigt intresserade av att ta del av dessa, säger Anders Bryngelsson, presstalesperson vid Stockholmspolisen.

https://www.mitti.se/nyheter/man-skjuten-till-dods-i-tibble/reptkv!3VWlApjt1EF8KKjXyAo1yQ/

Polisen vill i nuläget inte kommentera i vilka miljöer som misstänkta gärningsmän söks.

Under söndagen gick polisen i Järfälla och Upplands-Bro ut i ett Facebookinlägg där de bland annat skrev: ”Vittnesuppgifter talar om att två misstänkta gärningspersoner har färdats på moped/skotermc”.

Bryngelsson uppger vittnesuppgifter kring detta är fortsatt intressanta och välkomna om man ännu inte varit i kontakt med polisen.

Har du filmmaterial kan du i ett första led med fördel lämna dessa i form av skärmdumpar och kontaktuppgifter via polisens hemsida.