Kommundirektör Maria Johansson och lokalpolischef Jörgen Karlsson vid starten i Kungsängen Foto: Sofia Strindvall

Polisen: Bro får områdeskontor nästa år

Polisens områdeskontor i Kungsängen startade i höst. Nu är det klart att även Bro får ett områdeskontor i början av 2018.

  • Publicerad 07:54, 19 dec 2017

Områdeskontoren är en del av polisens nya organisation och innebär en mer mobil lösning än de tidigare lokala polisstationerna.

I Kungsängen finns sedan 5 september poliser på plats varje tisdag mellan klockan 14.30 och 16.30 i kommunhusets reception eller patrullerande i centrum.

Ett liknande upplägg är nu på gång för Bro centrum och Brohuset, men när och hur ofta är ännu inte klart.

– Vi kommer att starta upp i början på 2018, sen får vi se med vilken frekvens det blir inledningsvis. Det beror på resurserna och vad vi mäktar med, säger lokalpolisområdeschefen Jörgen Karlsson.

Hennes saknad blev till skrivcafé

Prisade författare föreläser och inspirerar den som vill skriva Rebecka Sandqvist saknade sitt skrivcafé. Till slut blev saknaden för stor och nu startar hon ett digitalt med sin partner Daniel Persson och intresset är stort. – Folk har redan börjat höra av sig...måndag 18/1 12:33

Upplands-Bros glädjande skridskobesked

Och då öppnar biblioteken igen. I dag, måndag den 18 januari, så öppnar isen på Kungsängens IP åter upp för allmänhetens åkning.måndag 18/1 11:23