Cemal Bulut och kollegan Bobir Juraev vill ge tillbaka till vården. Foto: Niklas Thim

Pizzerian erbjuder halva priset till vårdpersonal

Pizzeria Tallkrogen erbjuder all vårdpersonal halva priset på sina måltider. – De har tagit hand om mig, då måste jag ta hand om dem, säger Cemal Bulut.

  • Publicerad 05:20, 26 mar 2020

För att visa sin uppskattning för vården har Cemal Bulut bestämt att all vårdpersonal får halva priset på Pizzeria Tallkrogen.

– Jag har epilepsi och har varit på många besök hos läkare och sköterskor. De har tagit hand om mig, då måste jag ta hand om dem. Jag är tacksam. Jag hoppas att de uppskattar att jag gör någonting från hjärtat. De gör något för samhället och vi ska respektera dem. Om de uppskattar att jag gör någonting, då är jag glad. säger Cemal Bulut.

Cemal Bulut lovar att erbjudandet gäller tills coronakrisen är över.

– Jag ska hålla på tills man hittar en lösning. Det är inte en vecka eller en månad. Det här erbjudandet gäller fram tills det finns en lösning. Jag måste göra någonting för samhället, för de som jobbar hårt. Sjuksköterskor, undersköterskor och läkare är bland de mest drabbade och jag vill göra mitt bästa för dem.

Trots att coronakrisen slår hårt mot många verksamheter har pizzerian än så länge klarat sig relativt bra. Cemal tror att det beror på att många för tillfället väljer hämtmat.

Företagare i Farsta hårt drabbade – du kan stötta

– Om jag ska vara ärlig så är vi inte så hårt drabbade. Det är pizzabranschen, folk ringer och kommer sen och hämtar. Det är inte många som sitter, utan det är mest avhämtning.