Utanför polishuset i Täby. Polisen där vill ha hjälp av allmänheten för att lösa ett fall där en person rånats. Foto: Mitt i

Person rånades under knivhot – polisen vill ha in tips

Täbypolisen vill ha in tips från allmänheten efter att en person misstänks ha blivit rånad i Arninge i början av november. Två gärningsmän ska ha hotat personen med kniv och stal mobil, klocka och plånbok. – Vi behöver hjälp för att komma vidare med utredningen, säger polisinspektören Göran Wester.

  • Publicerad 14:32, 11 dec 2019

Rånet ska ha skett på Polygonvägen i Arninge i Täby vid 16.15-tiden den 4 november i år. Personen som blev överfallen var på väg från sin bostad till sin bil när rånarna slog till.

– Målsägaren blev rånad under knivhot av en man och en kvinna. Personen blev av med både mobil, klocka och plånbok, säger han.

Vill ha in iakttagelser

I samma område finns flera företagslokaler och lunchrestaurangen MJ:s. Polisen vill nu ha in tips från allmänheten för att komma vidare i utredningen.

– Personer som jobbar i närheten av adressen eller käkade på restaurangen. De som kan ha gjort någon iakttagelse, säger Göran Wester.

Har du sett något? Ring 114 14 och be om att få lämna ett tips till polisen i Täby.