Polisen larmades till en lägenhet i Kallhäll under måndagsförmiddagen, och en förundersökning om grovt rån har inletts. Bilden är en genrebild. Foto: Leif Oldenburg

Person rånades i lägenhet i Kallhäll

En person ska under måndagsförmiddagen ha rånats i en lägenhet på Termovägen i Kallhäll av flera gärningspersoner. Flera vittnen larmade polisen om händelsen.

  • Publicerad 11:02, 5 aug 2019

Det var vid 9.13-tiden på måndagen som polisen fick larm från flera vittnen som ska ha sett ett slagsmål på en balkong på Termovägen i Kallhäll.

– När vi kommer dit kan vi konstatera att det varit ett handgemäng och att personen är lindrigt skadad, säger Ola Österling, presstalesperson vid Stockholmspolisen.

Personen fördes till sjukhus i ambulans. Händelsen rubriceras som grovt rån och en förundersökning har inletts. Polisen skriver på sin hemsida att gärningspersonerna fått med sig kontanter.

Ingen gripen

Enligt polisen ska det röra sig om fler än en gärningsperson, som lämnade brottsplatsen till fots. Området söktes initialt av både helikopter och hundpatrull.

Strax innan 11-tiden fanns hundpatrull fortfarande på plats i området och brottsplatsen är avspärrad för teknisk undersökning. Än så länge har ingen misstänkt gripits.