Pensionerad Bålstabo kammade hem 1,9 miljoner på Lotto

När alla lottobollar dragits under förra lördagen så stod klart att en lycklig Bålstabo prickat in sju rätt och därigenom blivit 1,9 miljoner kronor rikare.

  • Publicerad 18:57, 21 maj 2020

Det var när den pensionerade kvinnan, som önskar att vara anonym, rättade sin rad efter dragningen i lördags som hon blev varse att hon hade vunnit.

Inledningsvis såg kvinnan ett sexsiffrigt belopp som började på nio – sen såg hon att det dessutom stod en etta framför detta belopp.

Foto: Svenska Spel

– Jag blev alldeles ställd och trodde inte det var sant! Det känns väldigt häftigt, berättade kvinnan då Svenska Spel nådde henne.

Turnummer och slumpvisa nummer i en salig blandning

Raderna som tog henne hela vägen till vinst under lördagen är en blandning av turnummer och helt slumpvisa siffror. Kvinnan berättar att hon spelat på Lotto till och från de senaste 40 åren.

– Det här trodde jag aldrig skulle hända. Lilla jag med mina knasiga rader som jag aldrig annars vinner något på.

Natalie Wallin, vinnarkommunikatör. Foto: Svenska Spel

Så ska pengarna användas

Nu ska lån betalas och det ska investeras för framtiden. Kvinnan beskriver att vinsten blir en ”grundplåt till en tryggad ålderdom” – men det finns även en till tanke.

– Jag drömmer om att köpa en husbil som jag så gärna skulle vilja åka runt i för att se mer. Men vi får se, det här kommer förgylla och sätta guldkant på vardagen. Nu kommer jag inte behöva vända på slantarna.

Vinsten: 1 933 227 kronor

Raderna som kvinnan lämnade in via nätet några dagar innan dragningen gav henne totalt 1 933 227 kronor.


 

Saknad träffpunkt tillbaka: Café 4 återinvigt

Ska drivas av människor långt i från arbetsmarknaden Torsdagen den 19 maj återinvigdes Café 4 i Kungsängen av Upplands-Bro kommun.fredag 27/5 15:07

Fira nationaldagen i Bro och Kungsängen

Sveriges nationaldag i Upplands-Bro – detta händer Måndagen den 6 juni så är det Sveriges nationaldag. I Upplands-Bro firas nationaldagen både i Kungsängen och Bro.fredag 27/5 14:14