Det blir loppis i Bro centrum lördagen den 30 april. Foto: Upplands-Bro kommun

På gång med loppis i Bro centrum

På lördag den 30 april är det åter dags för loppmarknad i Bro centrum. Arrangören uppger att rekordmånga säljare har anmält sig.

  • Publicerad 16:56, 22 apr 2022

Lördagen den 30 april firar den som vill valborg i Korsängen. Innan dess är det en större loppmarknad som äger rum i Bro centrum.

Valborgsfirandet är tillbaka i Upplands-Bro

I fjol genomfördes en loppis som lockade totalt 30 försäljare. Nu uppger arrangörerna bakom valborgsloppisen, centrumledningen, att man har 51 bokade försäljare till den stundande loppmarknaden.

"Broborna verkar ha fått smak för loppisar. Dessutom kommer Faruk från Brogrillen stå ute och sälja kokt korv till alla hungriga loppisbesökare", skriver arrangörerna i ett mejl till Mitt i.

Fastighetsbolag bjöd till gårdsfest

Brogårdsdagen i Tegelhagen med tipsrunda, politiker och korv. Korv, tipsrunda och en brinnande docka som räddningstjänsten släckte till barnens glädje gång på gång – detta var ingredienser då en av de stora fastighetsaktörerna i Tegelhagen bjöd in till...onsdag 25/5 15:51

Trerummare helt utbrunnen på Rosgården i Bålsta

Under måndagskvällen brann det i en lägenhet i Bålsta. Då räddningstjänsten kom till platsen slog redan lågor ut ur fönstret. – Jag och räddningstjänsten i Bålsta var först på plats, då var det en...tisdag 24/5 16:39