Det blir loppis i Bro centrum lördagen den 30 april. Foto: Upplands-Bro kommun

På gång med loppis i Bro centrum

På lördag den 30 april är det åter dags för loppmarknad i Bro centrum. Arrangören uppger att rekordmånga säljare har anmält sig.

  • Publicerad 16:56, 22 apr 2022

Lördagen den 30 april firar den som vill valborg i Korsängen. Innan dess är det en större loppmarknad som äger rum i Bro centrum.

Valborgsfirandet är tillbaka i Upplands-Bro

I fjol genomfördes en loppis som lockade totalt 30 försäljare. Nu uppger arrangörerna bakom valborgsloppisen, centrumledningen, att man har 51 bokade försäljare till den stundande loppmarknaden.

"Broborna verkar ha fått smak för loppisar. Dessutom kommer Faruk från Brogrillen stå ute och sälja kokt korv till alla hungriga loppisbesökare", skriver arrangörerna i ett mejl till Mitt i.

Polisen söker tips om död kvinna i Kungsängen

"Vi har dragit i andra trådar för att få kvinnan identifierad" Polisen har inte lyckats identifiera den kvinna som hittades död i Kungsängen förra veckan. Därför väljer man nu att gå ut med en kompositbild, en sorts fantombild, som visar hur kvinnan såg ut då...onsdag 29/6 15:40

Oklar orsak till stort strömavbrott

16 000 kunder drabbades under måndagen Håbo och Upplands-Bro drabbades av ett stort strömavbrott. Ännu vet leverantörerna inte exakt vad som hänt.tisdag 28/6 17:26