Foto: Mostphotos

Övergrepp i rättssak - hotade vittne

Det blev stökigt på pizzerian i Grillby på torsdagens eftermiddag. En man hotade och viftade med kniv. Han greps senare i Bålsta. Här är dagens blåljusrapport.

  • Publicerad 15:26, 11 dec 2020

E18 Grillby

Torsdag 23.45

Rattfylleri. En man i 20-årsåldern fick lämna ifrån sig körkortet sedan han blåst 0,18 mg alkohol/liter utandningsluft efter att ha kört bil på E18.

E18 Grillby - Ekolsund

Torsdag 22.40

Drograttfylleri. En bilförare i 40-årsåldern blev misstänkt för att ha tagit droger. Snabbtestet gav positivt utslag.

Grillby torg

Torsdag kl 18

Övergrepp i rättssak. En Bålstabo i 30-årsåldern med starka kopplingar till Grillby är sedan tidigare misstänkt för stöld. Där har en person vittnat mot honom. Då de möttes på Grillby pizzeria tog Bålstabon fram en kniv och hotade den andra med. Han hade hunnit därifrån när polis kom till Grillby, men greps kort därefter i Bålsta. Då hade han också hunnit med att göra sig skyldig till skadegörelse genom att kasta sönder ett fönster på Skeppsvägen och var mycket berusad. Mannen är nu anhållen.

Idrottshuset

Tisdag 19.30 - 21.00

Stöld. Kläder och annat värt 2.558 kronor stals ur en bil utanför Idrottshuset på tisdagskvällen, tillsammans med en skoldator. Allt låg i en bil parkerad utanför Idrottshuset. Tjuvarna hade tagit sig in i bilen genom att slå sönder ett sidofönster medan bilägaren var inne i Idrottshuset.

Öppnar ny restaurang – hemma i bostaden

Nyheter Ta med eget vin – Hemlig meny – Åtta platser Enköpingsborna Tomas Gustafsson och Carin Pettersson startar restaurang – i sitt hem. Där menyn är hemlig och där gästen tar med sitt eget vin. – Barnen har flyttat ut, så plats finns det gott om. Vi...fredag 15/1 12:12

Tjuvarnas fräcka dieselkupp

Nyheter Den första kuppen skedde redan för två månader sedan. Men det var först i veckan de upptäcktes. – Här talar vi alltså om nära två kubik diesel. Man lär ha använt sig av ett rejält fordon, säger Jonas...fredag 15/1 11:36