SAMRÅD. Nu pågår samrådet om nya tuben från Fridhemsplan till Älvsjö. Foto: Karoline Montero Araya

Öppet hus om nya tunnelbanan till Älvjsö ställs in

Det blir inga öppna hus om nya tunnelbanan mellan Fridhemsplan och Älvsjö.

  • Publicerad 10:19, 9 nov 2020

Region Stockholm meddelar idag att de ställer in de planerade öppna husen om nya tunnelbanan mellan Fridhemsplan och Älvsjö. Öppet hus skulle ha hållits i Östberga, Kungsholmen och Liljeholmen med start idag, måndag 9 november, men på grund av de skärpta riktlinjerna har dessa nu alltså ställts in.

Då ska nya tunnelbanan mellan Fridhemsplan och Älvsjö stå klar

Samrådet för den nya tunnelbanan pågår dock som vanligt till 6 december och de som är intresserade och vill tycka till uppmanas ta del av materialet digitalt.

– Det inte möjligt att genomföra öppna hus under rådande omständigheter, men vi ser ett stort intresse för vårt projekt och synpunkterna har strömmat in via epost och vanlig post. Jag vill uppmuntra alla som ännu inte har skickat in sina idéer att göra det. Det är ni som bor i området som känner det bäst, säger Jörgen Altin, huvudprojektledare för tunnelbanan till Älvsjö i ett uttalande.

Tyck till

Synpunkter kan mailas till registrator.fut@sll.se eller skickas med brev tillFörvaltning för utbyggd tunnelbana, Box 225 50, 104 22 Stockholm. Märk kuvertet eller mailet med ”Samråd Älvsjö”. Skicka dina synpunkter senast den 6 december 2020. 

För frågor om samrådet eller projektet går det också bra att ringa SL kundtjänst på telefonnummer 08-600 10 00.